Vali Çiftçi’ye Bayat’ta İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Abdurrahman Başbuğ, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı ve bazı kurum müdürleri eşlik etti.

İlk olarak Bayat Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Mustafa Çiftçi burada Kaymakam Oğuzhan Ocak, İlçe Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve ilçe idare şube başkanları tarafından karşılandı. Vali Çiftçi, Kaymakam Ocak’tan brifing aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Bayat Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’den çalışmaları hakkında brifing aldı.

Ziyaret programı kapsamında Vali Çiftçi, Bayat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda merkez ve köy mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek bir istişare toplantısı yaptı. Toplantıya il idare şube başkanları ve ilçe idare şube başkanları da katıldı. Toplantıda muhtarlardan mahalle ve köylerin sorunlarını dinleyen Vali Çiftçi talep ve isteklerin çözümü konusunda beraberinde gelen daire amirlerine talimatlar verdi.

Vali Çiftçi toplantının adından, Bayat’taki Muhtar Konukevi yapılacak olan binada ve inşaatı devam eden Bayat Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Ardından Bayat Müftülüğü Kur’an Kursunu da ziyaret etti.

Vali Mustafa Çiftçi ve beraberindeki heyet buradan da Uğurludağ İlçesi’ne geçerek bazı incelemelerde bulundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim