10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Mangal Evi’nde tertip edilen kutlama yemeğine katılan Vali Ahmet Kara, tüm basın emekçilerinin gününü kutladı.
Gazetecilerle bir arada olmaktan ve sohbet etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Kara, “Sizler bizim gözümüz, kulağımızsınız. Yaptığınız işi çok önemsiyorum. Bu yüzden tüm gazetecileri mesai arkadaşlarım olarak görüyorum. Sabah güne gazeteleri okuyarak başlıyorum. Gündemi sizler sayesinde takip ediyor, bilgim olmayan konuları da gazetelerden öğreniyorum” dedi.
Basın mensupları ile her ay düzenli olarak toplantı yapan Vali Kara, bu toplantıların önümüzdeki aylarda da devam etmesini istedi. Kara, “Basın uyarıcı olduğu ölçüde faydalıdır. Çorum basını sayfalarında güzel ve etkili haberlere yer veriyor. Sizlerden araştırmaya yönelik daha çok haber bekliyorum. Hepimiz bu bohçanın bir kenarından tutmalıyız” diye konuştu.
Mangal Evi’ne ilk defa geldiğini ve ahşap dekorlu işletmeyi çok beğendiğini belirten Vali Kara, işletme sahibi Mehmet Coşkun’a bu anlamlı etkinlik için teşekkür etti.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim