Önceki gün gerçekleşen ziyarette Rumi Bekiroğlu’na Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun ve AKP İlçe Başkanı Yakup Torun da eşlik etti.
Polis Meslek Yüksek Okulu’nun yatırım programına alınmasından ötürü Uslu’ya teşekkür eden AKP Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, “Çorum’un yıllardır beklediği icraatlar bir bir gerçekleşiyor. Polis Okulu’nun yatırım programına alınmasıyla artık sona geliyoruz. Ayrıca Uğurludağ ve Dodurga ilçelerimizin Polis Merkezi Amirlikleri ile Polis Lojmanları taleplerimiz de yatırım programına alındı. Emeğiniz ve katkılarınız için teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Salim Uslu ise “Polis Okulu, Tansu Çiller’in Başbakanlığını yaptığı 50. Hükûmet döneminde ihale edilmişti. Ancak yıllar geçmesine rağmen somut adımları bugün birlikte attık. Artık teknik ve hukukî olarak önümüzde bir engel gözükmemektedir. Polis teşkilatımızın yeniden yapılandırılması ve eğitim şekilleri ile yapılacak düzenlemelerle adı değişse bile yeni bir eğitim kurumumuz olacaktır. Çorum için önemli bir kazanımdır. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim