CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, Ak Parti grubunda 4. kez İdare Amiri seçilen Çorum Milletvekili Salim Uslu’yu ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dedi.

MAHALLE MUHTARLARINDAN USLU’YA ZİYARET
Öte yandan mahalle muhtarları da Uslu’yu TBMM’deki makamında ziyaret ettiler. Abdulkadir Erdoğan (Buhara), Hasan Kızıltepe (Bahçelievler), Hikmet Durgun (Gülabibey), Ali Şahin (Kale), Necip Güler (Akkent), Kadir Akçal (Kunduzhan), Seydi Demiray (Yeniyol), Mehmet Şahinbaş (Çepni), Metin Kaşar (Yavruturna), Fevzi Şeker (Mimar Sinan) ve Mehmet Aydın (Karakeçili) Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’ya m hayırlı olsun temennisinde bulundular. Mahalle muhtarları yaptıkları çalışmalar hakkında da kısa bilgiler vererek Uslu’yu mahallelerine davet ettiler.
Ayrıca AK Gençlik üyeleri Osman Akar, Muhammed Recep Ekici, Süleyman Özel, Samet Can Yıldırım, Furkan Börekçi, Ahmet Durak, Davut Partici ve Ahmet Bakar Uslu’yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Çelikler Holding Genel Müdürü Hüseyin Gürler ve Ahmet Ölçer Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret ederek, “26. Dönem Milletvekilliği ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Üyesi seçilmenizden dolayı tebrik ediyoruz” dediler.



ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ’DAN USLU’YA NEZAKET ZİYARETİ
64. Hükümetin Bakanlar Kurulu’nda Adalet Bakanlığı’na yeniden atanan Bekir Bozdağ, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti. 
Uslu, “Adalet Bakanlığına atanmanızdan dolayı tebrik ederim. Yeni görevinizin hayırlı hizmetlere vesile olacağına inanıyor başarılar diliyorum” dedi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise “26. Dönem Milletvekilliğinizi ve TBMM İdare Amirliğinizi tebrik ediyorum Hayırlı olsun” diyerek Uslu ile bir süre sohbet etti. 
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim