Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, "Cumhurbaşkanımızı Külliye'de yalnız bırakmama, 15 Temmuz millet iradesini sürdürmek ve AK Parti'nin Türkiye'nin kaderiyle örtüşen konumunu güçlendirmek adına Meclis'te güçlü bir irade ile temsil edilmemiz lazım. Meclis'te en az 350 milletvekili ile Tayyip Erdoğan'ın arkasında güçlü şekilde var olmamız lazım." dedi.

Uslu, AK Parti Artvin İl Başkanlığının Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen, "24 Haziran Genel Seçimleri Aday Adaylığı Temayül Yoklaması"nda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin daima milletin sesine kulak verdiğini, bu bağlamda temayüldeki tercihlerin kendileri için yol gösterici olacağını belirtti.

Uslu, temayül yoklaması sonrasında Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler alıp, çalışmalarında başarılar diledi.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Öz Orman İş Sendikası Bölge Başkanı Süleyman Şeyhoğlu’nu ziyaret edip, esnafı ziyaret ederek, Artvin AVM’de bir mağazanın açılışa katıldı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim