CHP Milletvekili Av. Tufan Köse, Milletvekili Adayları Burçin Solmaz Polat, Gürsel Yıldırım ve Mehmet Tahtasız, İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ile birlikte Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Borsa Başkanı Naki Özkubat, üreticiye verilen destekleri ürün bazda olmasını talep etti. Özkubat, Çorum’da altyapısı oluşturulan Veterinerlik Fakültesi’nin açılması için CHP’lilerden katkı beklediklerini söyledi.

CHP Milletvekili Av. Tufan Köse de, göreve seçilen Naki Özkubat’ı tebrik etti. Üretici ile alıcıyı buluşturan bir rol üstlenen Ticaret Borsası’nın öneminden bahseden Köse, CHP ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin mantığının üretenin kazanması olduğuna dikkat çekerek, “Üretenin kazanması için ne gibi önlem alınması ve teşvik verilmesi gerekiyorsa bununla ilgili gereken yasal düzenlemeler yapılacaktır. Doğrudan üretene destek sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Köse, Veterinerlik Fakültesi konusunda da ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

2. Sıra Milletvekili Burçin Solmaz Polat ise, Borsa Başkanı Özkubat’ın talepte bulunduğu ürün bazlı desteğin dikkate alınması gerektiğini söyledi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim