Ülkü Ocakları İl Binasında gerçekleştirilen anma programına Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, davetliler, Üniversite ve Ortaöğretim teşkilatına mensup gençler katıldı.
Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı Eğitim Sorumlusu İlker Yılmazlı’nın sunum yaptığı programda konuşan Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, Başbuğ Alparslan Türkeş’in hayatına bakıldığında çileyle yoğurulduğunun görüldüğü gibi Hüseyin Nihal Atsız’ın da kendini adadığı Türkçülük davası konusunda engelleri aşmaya çalıştığının ve uğradığı işkencelere rağmen inandığı davadan vazgeçmediğinin görüldüğünü kaydetti.
Atsız’ın dik duruş dendiğinde akla gelecek ilk isimler arasında yer aldığını belirten İmal, Atsız’ın dava inancının her Türk gencine örnek olması gerektiğini dile getirdi.
Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak 4. Semineri verdiklerini söyleyen Ahmet Hattab İmal, her seminerde değişik konularda bilgilendirme yapmaya çalıştıklarını, Ocaktan yetişecek gençlerin ileride önceliğinin para kazanmak ya da mevkii değil İslam, vatan, millet ve bayrak konusunda hizmet vermesini amaçladıklarını vurguladı.
(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim