Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, MHP İl Başkanı Bekir Çetin’e bir kutlama ziyaretinde bulundu.
Bekir Çetin’in 25 Ocak’ta yapılan MHP İl Kongresi’nde başkanlığa seçilmesi nedeniyle gerçekleşen dünkü ziyarette Ali Bektaş’a Borsa Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.
Ali Bektaş ve beraberindekiler, MHP İl Başkanlığı’na seçilmesinden ötürü Çetin’e tebriklerini ileterek başarı dilediler.
Borsa Başkanı Bektaş, işadamlarının huzurlu bir ortamda daha rahat yatırımlar yapabildiklerini belirterek, “Çorum’daki huzurlu ortamın korunmasına siyasî parti temsilcilerimiz olumlu katkılar sağlıyorlar. Sizin de şehrimizdeki huzurlu ortama ‘ılımlı’ ve ‘olgun’ bir siyaset izleyerek olumlu katkı sunmanızdan ötürü teşekkür ederim.” dedi.
MHP İl Başkanı Bekir Çetin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ali Bektaş ve beraberindekilere teşekkür etti.
Bekir Çetin, Kongre sürecini tam bir demokratik olgunlukla geride bıraktıklarını belirterek, “Bundan sonraki amacımız 7 Haziran Genel Seçimleri’nde MHP’yi iktidara taşımak. Bunu gerçekleştirmek için de halkımızdan sandıkta bize destek vermelerini istiyoruz.” diye konuştu.
Türkiye’nin “sancılı” bir süreç geçirdiğini ifade eden İl Başkanı Bekir Çetin, ülkenin üniter yapısını koruyacak yegâne partinin MHP olduğunu vurguladı.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim