Osmancık, İskilip ve Alaca ilçelerinin doğalgaz dağıtımları ile ilgili EPDK ile görüşmek üzere Ankara'da bulunan Çorum Gaz Genel Müdürü Kasım Kahraman, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı'yı AK Parti Genel Merkezindeki makamında ziyaret etti.
Bağcı ile Kahraman doğalgaz dağıtımı ile ilgili gelinen durum hakkında görüş alışverişinde bulundu. Bağcı, birkaç gün önce EPDK Başkanı ile görüşme yaptığını ve üç ilçenin doğalgaz dağıtımı ile ilgili prosedürlerin tamamlanarak Çorum Gaz'ın yetkilendirilmesi hususunu hatırlattığını ifade etti.
Kahraman ise, doğalgaz dağıtımında Çorum Gaz'ın yetkilendirilmesinin EPDK Genel Kurulu'na sevk edildiğini ve önümüzdeki günlerde EPDK Genel Kurulunun Çorum Gaz'a yetki hususunda onay vermesini bekledikleri ifade etti.
Bağcı görüşmede ayrıca konuyu yakından takip ettiğini ifade ederek; "Hızlı bir şekilde doğalgaz dağıtım şebekesinin Çorum Gaz tarafından yapılmasını amaçlıyoruz. 3 İlçemizin daha AK Parti İktidarlarında doğalgaza kavuşacaktır" dedi. 
Editör: TE Bilisim