Devlet Bahçeli’nin yaptığı erken uyarıların anlanarak dikkate alınmış olması durumunda milletin o kara geceyi yaşamamış olacağını söyleyen Ünlü, “Ülkemizin üstündeki karanlık emeller 15 Temmuz'da hortlamış, CIA'nın çocukları yine yeniden ülkemizin ve milletimizin kaderine müdahale etme teşebbüsünde bulunmuştur. Ancak bu kez CIA'nın çocukları değil Türk'ün asil evladı galip gelmiş; Türk milleti çelikten iradesini ortaya koymuş, gösterdiği azim ve cesaret bütün dünyayı şaşkına çevirmiştir” dedi.

Vatanın birliği milletin dirliği uğruna o gece şehadet şerbetini içen 251 kahramanı saygıyla ve rahmetle andıklarını anlatan Ünlü, “İki binin üzerindeki gazimize de sağlık ve esenlikler diliyoruz.

FETÖ kalkışmasının başladığını öğrenir öğrenmez MHP Genel Merkezine geçerek darbenin karşısında dimdik yer alan ve yaptığı açıklamalarla darbeci hainlere ilk gerçek tokadı indiren Devlet Bahçeli Bey'e, darbeciler karşısında dimdik duran Cumhurbaşkanı ve hükümet üyelerine, şerefli mazisine layık olduğunu bir kez daha gösteren Gazi Meclis ve üyelerine şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim