Aybüke Topçubaşı Ekici bu kapsamda Osmancık ve Kargı ilçelerine giderek, partililerle bir araya geldi.
Gittiği her iki ilçede de MHP’lilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Topçubaşı, 7 Haziran Seçimleri’nde MHP’yi iktidara taşımak için her partilinin var gücüyle ve birlik içerisinde çalışması gerektiğini söyledi.
Milletvekili Adayı Topçubaşı, Kargı’nın Hacıhamza Köyü’nde partisinin seçim bürosunun açılışına katıldı. Çocukluğunda koridorlarında koşuşturduğu partiden şu an milletvekili adayı olduğunu belirten Aybüke Topçubaşı Ekici, “Bizim davamız Türk-İslâm davasıdır. İslâm, Türk’ten ayrılmaz. Ülkücülerin özünde insan sevgisi vardır. Dinimiz de insan sevgisinin önemli olduğunu belirtir. İnsanları sevip sayacağız. Ülkücü, haksızlık karşısında elif gibi dimdik durandır. Türklük gururu ve İslamiyet şuuru bizim rehberimizdir. Bu kutlu davada gençlerimize ve kadınlarımıza çok iş düşmektedir” diye konuştu.
Baba ocağı Osmancık’ta da bir dizi temaslarda bulunan MHP Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici ilk olarak MHP Osmancık İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları’ndan gençlerin de yer aldığı bir grupla geçtiğimiz günlerde açılan Osmancık Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği’nin kermesine katıldı. Burada Yurt Müdürü İbrahim Çelik tarafından karşılanan Topçubaşı, kermeste ürünlerini satışa sunan bayanlarla tek tek sohbet etti.
Aybüke Topçubaşı Ekici son olarak Osmancık esnafını ziyaret ederek, kendisi ve partisi için destek istedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim