AK Parti Karadeniz Bölgesi İl Başkanları Toplantısı yapıldı. AK parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ’ın da katıldığı toplantıda 18 il başkanı hazır bulundu.

Rize’de gerçekleştirilen Karadeniz Bölgesi İl Başkanları Toplantısı’nı değerlendiren İl Başkanı Karadağ, toplantının son derece verimli geçtiğini, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili istişare yaptıklarını ve AK Parti olarak ülkeyi 2023 hedeflerine ulaştırmak için çaba harcadıklarını bildirdi.

AK Parti Karadeniz Bölgesi İl Başkanları Toplantısı Rize'de yapılırken önemli konular ele alındı. Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katılan AK Parti Çorum İl Başkanı Karadağ, iki gün süren programda hem toplantılara katıldı hem de ikili görüşmelerde bulundu. Ayder Yaylası’ndaki program boyunca Çorum ve diğer illerin teşkilat çalışmaları ele alındı. Ayrıca teşkilatların daha önce yaptıkları ve önünüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalar hakkında da istişarelerde bulunuldu.

Rize Milletvekili Avcı'nın başkanlık yaptığı toplantıya Karadağ ile birlikte AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, Artvin İl Başkanı Şenol Alparslan, Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Düzce İl Başkanı Himmet Keskin, Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Rize İl Başkanı İshak Alim, Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Tokat İl Başkanı Metin Polat, Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun katıldı.

Türkiye’yi daha iyi noktalara taşıma adına çalışmalarının sürüceğini ve ülkeyi 2023, 2053, 2071 vizyonuna ulaştırmak için çaba harcadıklarını anlatan Karadağ; “Bizleri bu hedeften hiç kimse alıkoyamayacaktır. Güçlü bir Türkiye için her zaman olduğu gibi yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim