Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatci, Türkiye’nin son günlerde büyük bir terör dalgasıyla karşı karşıya olduğunu belirterek, “Küresel emperyalizmin yürüttüğü vekâlet savaşlarını ülkemize kaydırma stratejisini yavaş yavaş uygulamaya soktuğuna şahit oluyoruz. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir.” dedi.
Ahmet Saatci son olarak Gaziantep’teki bir düğün sırasında yaşanan canlı bomba eylemini şiddetle kınadıklarını dile getirerek, bu terör saldırılarının hedefinin bir bütün olarak Türkiye halkı olduğunu söyledi.
Memur-Sen İl Temsilcisi Saatci konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:
“Türkiye büyük bir terör dalgasıyla karşı karşıya… 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından hain terör koalisyonu, kaosu artırmak için yeni stratejilerini devreye sokmuştur. Bu terör saldırılarının amacı, 79 milyonun kanlı darbe girişimine karşı gösterdiği büyük direnişi kırma, başta Yenikapı olmak üzere 81 ilde sergilenen destansı uzlaşma ve buluşmayı sarsmaktır. Bu saldırı, küresel emperyalizm karşısında diz çökmeyen, bölgesinin sorunlarına sırt dönmeyen, insanlık için yeni umut kapıları üreten Türkiye’nin geleceğine yönelik bir saldırıdır. Terör, işgal, kaos ve komplo plânlarını her defasında boşa çıkaran, alçak hesapları bozan Türkiye, dün olduğu gibi bugün de diz çökmeyecektir. Ülkemiz birlikten aldığı güçle, taşeron örgütlerin ve destekçilerinin kirli emellerini boşa çıkartacaktır. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, ortak akılla hareket etmek, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan emperyalist oyun kurucularının tuzağına düşmemektir. Memur-Sen ailesi olarak, gerçekleştirilen hain saldırıları kınıyor; hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz.” (Recep SERBES) 
Editör: TE Bilisim