TÜRKAV Çorum Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Hamdi Öbekcan, Tahsin Boyacı, Emrah Şahin ve Mustafa Yıldırım’ın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Şube Başkanı Aktağ,  TÜRKAV’ın Alparslan Türkeş’in talimatıyla Devlet Bahçeli tarafından 1989 yılında kurulduğunu hatırlatarak, çalışmaları hakkında bilgi sundu.

Tüm Emniyet Teşkilatı’nın daima yanında olduklarını vurgulayan Aktağ, “Üç tarafı denizlerle, dört tarafı hainlerle çevrilen vatanımızın savunmasında, Emniyet mensuplarımız canla başla mücadele ediyorlar. Onların bu mücadelesinde her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.” dedi.

Her gün gelen şehit haberlerinden büyük üzüntü duyduklarını vurgulayan TÜRKAV Şube Başkanı Aktağ, “Üzüntümüz büyüktür fakat Türk milleti güçlüdür ve bunun altından mutlaka kalkacaktır. Milletimizin birlik ve beraberliği, terörü yerle bir edecek ve bütün milletimizin arzuları istikametinde terör belasından Türkiye'yi kurtaracaktır.” diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Murat Kolsu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Emniyet Teşkilatı olarak kanımızın son damlasına kadar devletimizin bekası ve milletimizin bağımsızlığı için mücadele etmeye devam edeceğiz.” dedi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim