Türk Telekom İl Müdürü Sezgin Yavuz, 1 Haziran itibarıyla işbaşı yaptı. Elektrik-Elektronik Mühendisi olan Sezgin Yavuz, 1966 yılında dünyaya geldi. Kurum bünyesine 1991’de PTT döneminde katıldı. Mühendis, Şef Mühendis, Müdür Yardımcısı ve İl Müdürü kademelerinde görev yaptı.
Aslen Samsunlu olan Yavuz, Amasya İl Müdürlüğü görevini 6,5 yıl sürdürdü.
Çorum’la ilgili çok olumlu bir intibaa sahip olduğunu belirten Sezgin Yavuz, “Görev değişimleri bir bayrak yarışı gibidir. Temel amaç, verilen işi öncekinden daha iyi noktalara taşımaktır. Benden önce İl Müdürlüğü’nü yürüten Abdulkadir Alpergün de Çorum’da güzel işler yapmış. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.
Çorum Türk Telekom İl Müdürlüğü kadrosunun oldukça genç ve yetkin bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Sezgin Yavuz, “Bu son derece memnuniyet verici. Bu kadroyla birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Çorum’un tüm ilçeleriyle birlikte telekomünikasyon alt yapısını en üst seviyeye ulaştırıncaya kadar çalışacağız. Öte yandan Çorum’un, memleketim Samsun’a yakın olması da beni ayrıca sevindirdi.” ifadelerini kullandı.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim