19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak ve trafikteki kadın bisikletçilere dikkati çekmek amacıyla dönüşümlü olarak ülkeyi dolayan kadın bisikletçiler beraberlerinde getirdikleri Türk Bayrağı’nı Çankırı’ya teslim etti.

Beraberinde getirdiği Türk Bayrağını Çankırı’da Hatice Karakaya’ya teslim eden Gülhan Keleş, Çorum Çankırı arasını kurdukları dostluk bağı ile kısacık hale getirdiklerini belirti. Amasyalı kadınlardan aldıkları emanetleri Çankırı'ya teslim etmek için geldiklerini anlatan Keleş, 19 Mayıs 2018'de Muğla'dan Mor Pedal Derneğinin başlattığı organizasyonla Türkiye’yi dolaşmaya başlayan Türk Bayrağı’nın 30 Ağustos tarihinde tekrar Muğla’ya döneceğini belirtti. Teslim ettikleri bayrağın Çankırılı kadınlar tarafından Ankara’ya teslim edileceğini anlatan Keleş, yapılan etkinliğin Türk kadınının gücünü en iyi gösteren projelerden birisi olduğunu ifade etti.

Gülhan Keleş’ten bayrağı teslim alan Çankırı Bisiklet Kulübü Temsilcisi Hatice Karakaya Çorum ekibine teşekkür ederek, bayrağı bir Türk kadını olarak, bir anne ve bisiklet temsilcisi teslim aldığını kaydetti.

Bayrağı Çankırı ekibine teslim eden Gülhan Keleş ve beraberindekiler birlikte şehir turu attı. (Erkan BAYATLI”

Editör: TE Bilisim