Çorum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada Avrupa İşletmeler Ağı Merkezi koordinatörlüğünde Türk Standartları Endüstrisi (TSE) işbirliği ile 02 Temmuz 2018 tarihinde firmaların uluslararası rekabet edilebilirliği açısından kalite standartlarının geliştirilmesine yönelik eğitim düzenleneceği bildirildi.

Çorum TSO Toplantı Salonu’nda yapılacak olan bir günlük eğitimin TSE Eğitim Uzmanı Yaşar Efendioğlu tarafından verileceği ve eğitimde “TS EN ISO 9001 2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi, Risk Tabanlı Proses Eğitimi, Dökümantasyon Eğitimi ve İç Tetkik Eğitimi” konularının yer aldığı vurgulandı.

Yapılan açıklamada “Söz konusu eğitim, firmalardan kalite yönetim sistemi departmanında çalışan 1 uzman katılımlı toplamda 20 kişi ile sınırlı olacaktır. Katılımcılara, katılım belgesi verilecektir. Eğitimimizin katılımcı sayısı kontenjanla sınırlı olup 25 Haziran 2018 saat 17.00’ye kadar; 0364 224 44 50 numaramıza veya [email protected] adresine katılımcı firmaların, firma adına katılacak kişinin isim, telefon ve mail adreslerini iletmelerini rica ederiz” denildi.

(Emre URAL)

Editör: TE Bilisim