TEMAD Çorum Şubesi üyeleri Cumartesi günü Hürriyet Meydanı’nda bir araya gelerek, yaşanan terör saldırılarına karşı tepki gösterdiler.
Vatan Partisi İl Başkanı Mehmet Patlar ve MHP eski Merkez İlçe Başkanlarından Zeki Aşkın’ın da katıldığı eylemde emekli astsubaylar ve aileleri ellerindeki Türk Bayrakları’yla, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine desteklerini gösterdiler.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından bir basın açıklaması yapan TEMAD Çorum Şubesi Başkanı Ertan Karabıyık, her türlü terörü nefretle kınadıklarını belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası ve üniter devlet yapısını ve milletimizin birlik-beraberliğini bozmaya yönelik her türlü eylem ve terörün bitirilmesi ve yine milletimizin birlik ve beraberliğini güçlendirici tedbirleri destekleyeceğimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz. Ülkesi ve milleti ile vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna yurdumuzun birçok yerinde canlarını veren tüm aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Ertan Karabıyık, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin çeşitli çeşitli birim ve kademelerinde seve seve görev yaptıklarını dile getirerek, “Emekli astsubaylar olarak bugün bile aynı görevleri yapmaya hazırız.” dedi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim