Merkezi Japonya’nın başkenti Tokyo’da bulunan Gaziantepli Hacı Baba lokantasının Çorum Şubesi, Hıdırlık Caddesi’nde, Halkbank karşısında açıldı.
Çorumlu kebapçı Adem Çamsarı, merkez lokantalarının Tokyo’da bulunduğunu, şimdi ise şube açarak işini memleketine taşıdığını anlatırken, “İşimizi, aile işletmesi şeklinde, eşim Fatma ve kızım Reyhan ile birlikte yürütüyoruz. Bizim için önce hijyen, sonra tüm kebap çeşitlerinde ‘birinci kalite’yi sunmak çok önemli.” ifadesini kullanıyor.
Çorumluların damak zevkine hitap etmeye öncelik verdiklerini vurgulayan Çamsarı, “Adana, Urfa, ciğer şiş, ciğer kavurma, köfte, patlıcan kebap, kuzu şiş, tavuk kelebek ve çorba çeşitlerimizle iddialı hizmet veriyoruz. Mangal da yapıyoruz. Gıda sektöründe, iyi malzeme kullanırsanız iyi kaliteyi yakalarsınız. Biz de bu prensipten yola çıkarak, her şeyin en iyisini sunmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.
Adem Çamsarı, aile salonu ve paket servislerinin bulunduğunu belirtirken, Tokyo’daki işyerlerine dünyaca ünlü sanatçıların da geldiğini söyledi.



(Aliye ÖNCEL)
Editör: TE Bilisim