Ak Parti eski İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, 5 yıllık il başkanlığı döneminde teşkilatlara büyük önem verdiğini, partinin başarısının teşkilatların çalışmalarına bağlı olduğunu söyledi.
Ceylan, ilçe ziyaretleri kapsamında Osmancık AK Parti İlçe Başkanlığı’na uğradı.
Beraberinde İl Başkan Yardımcıları Eyüp Arslan, Adnan Tığlı, Dodurga İlçe Başkanı Abdullah Uysal, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Böcek, Gençlik Kolları Üyeleri ve bazı partililerle birlikte AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Ceylan, çalışmalarında bugüne kadar destek olan partililere teşekkür etti.
Parti binasında düzenlenen görüşmede; AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar, eski İlçe Başkanı Av. Oğuzhan Kaya, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile partililer hazır bulundu.

“OSMANCIK, İSTİKRARI YAKALADI”
Ahmet Sami Ceylan konuşmasında 2006 yılından beri devam ettiği aktif siyaseti 25 Ocak’taki İl Kongresi ile birlikte tamamladığını belirterek, alnı açık, başı dik bir şekilde, teşkilat mensuplarının ve partililerin başını yere eğdirecek hiçbir işe imza atmadan süreci sonlandırmanın gururu içerisinde olduğunu söyledi.
Bundan sonraki süreçte de partisi ne görev verirse o görevi en iyi şekilde yerine getirmenin gayretinde olacağını vurgulayan Ceylan, başörtüsü zulmünün rafa kaldırılması için, hayatın her alanında başlayan reformların devamı için, milletin yönettiği devlet sisteminin devamı için AK Parti’nin güçlü bir şekilde yeniden iktidara gelmesi, mecliste en az 330 milletvekili ile temsil edilmesi gerektiğini, bu noktada partililere büyük iş düştüğünü anlattı. Özellikle kadınların çalışmalarının parti için önemli olduğunun altını çizen Ceylan, partinin başarısında kadın emeğinin yerinin büyük olduğunu kaydetti.
Osmancık’ın 3 dönemdir standart bir istikrarı yakaladığını, bu istikrarın bozulmadan devam edeceğini inandığını belirten Ceylan, “Osmancık’ta çıtamız yüksek. Osmancık ile hiçbir zaman diyaloğumu koparmadım. Osmancık teşkilatı her zaman arkamızda dimdik durmuştur. Bugüne kadar bizlere yol arkadaşlığı yaptınız. Hepinize teşükkür ediyorum. 25 Ocak’ta da çok güzel bir kongre yaptık. Gerek kongremiz, gerekse mazbata törenimiz özlenen bir tablo idi. Bu tablonun oluşumundan büyük katkınız oldu. Çok güzel bir teşkilat oluşturduk. Yeni il başkanımız Rumi Bekiroğlu ve yönetimi ile de uyum içinde çalışacağınızdan ve mevcut başarılara yeni başarılar ekleyeceğinizden hiçbir kuşkum yok. Sizlerle 5 yıldır birlik ve beraberlik içinde Osmancık için mücadele ettik, birlikte yol aldık. Hiçbir teşkilat mensubunun yüzünü yere eğdirmedim, yüzünüzü kızartacak bir iş yapmadım. Bu davaya zarar vermedim, verdirtmedim. Teşkilata büyük önem verdim, teşkilatçı bir il başkanı oldum. Hep birlikte bir takım ruhu yakaladık. Performans sistemine göre Çorum teşkilatı Türkiye üçüncüsü. Yeni il yönetiminin Türkiye birincisi olacağına yürekten inanıyorum. Bunun için teşkilatlara büyük görevler düşüyor. Partinin başarısı teşkilatların çalışmalarına bağlıdır” dedi.
AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar ise Ceylan’a ilçeye yaptığı hizmetler için teşekkür ederek, “yolunuz açık olsun” dedi.
Konuşmaların ardından eski İl Başkanı Ceylan, partililerden haklarını helal etmesini isteyerek parti binasından ayrıldı.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim