AKP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, beraberinde Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve mahalle temsilcileriyle birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’yı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, ziyaretten dolayı mutluluk duyduklarını belirterek il genel meclisi üyeleri olarak teşkilatları veli nimet olarak gördüklerini belirtti. Teşkilatların bilgisi dışında hiçbir işin olayın içinde ve peşinde olmayacaklarını anlatan Halil İbrahim Kaya, teşkilatlar ile omuz omuza hareket etmekten keyif aldıklarını belirtti.
Yapılan işlerde teşkilatların görüşlerinin alınmaya devam edileceğini anlatan Kaya, şahsen parti teşkilatlarının her kademesinde görev aldım. Bu nedenle teşkilatçılığın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. AKP İl Genel Meclisi üyeleri olarak 2015 seçimleri de dahil olmak üzere son derece başarılı bir dönem geçireceğimize inanıyorum. 31 İl Genel Meclisi üyesi ile parti teşkilatlarının emrinde oymaya devam edeceğiz başarı ekip işidir” dedi.
Kendilerine bir görev verildiğini ve bu görevi şerefiyle yerine getireceklerini anlatan Halil İbrahim Kara, kendilerine güvenenlerin yüzünü yere baktırmayacaklarını beraber bir güç oluşturduklarının farkında olduklarını söyledi.
AKP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç da konuşmasında AKP’nin İl Genel Meclisi’nde 31 üyesinin bulunduğunu ve hepsinin kendileri için çok değerli olduğunu söyledi. İl Genel Meclisi üyelerinin sergilediği başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirten Yaşar Anaç, bu başarının artarak devam edeceğine inandıklarını söyledi.
Konuşmasında 25 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek olan İl Kongresinden de söz eden Anaç, Çorumluları kongreye davet ederek yapılacak kongrenin AKP ve Çorumlulara hayırlı olmasını diledi.
(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim