Hafta sonu iki gün boyunca Genel Merkez’de Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan il başkanları toplantısına katılan Mehmet Karadağ dün de partisinin İl Genel Meclisi üyeleriyle aylık grup toplantısı yaptı. Karadağ bu toplantının öncesinde ise ilçe başkanlarıyla bir değerlendirme toplantısı düzenledi.

Genel Merkez’deki toplantı hakkında teşkilat arkadaşlarını bilgilendiren AKP İl Başkanı Karadağ, gündeme ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Hızlı tren ve kargo taşımacılığı konusunda çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Karadağ, “Bu konuda herhangi bir aksilik yok. Çorum’la ilgili olarak bir olumsuzluk da söz konusu değil.” dedi. Karadağ, hızlı tren ve kargo taşımacılığıyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde milletvekilleri tarafından daha detaylı bilgilendirme yapılacağını da aktardı.

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin yıldönümü nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın riyasetinde programlar düzenleneceğini dile getiren Karadağ, Çorum’da da 11-15 Temmuz günleri arasında çeşitli etkinlikler yapılacağını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’un öne çıkarılacağı etkinliklerin son günü olan 15 Temmuz’da sabaha kadar nöbet tutacaklarını kaydeden Karadağ, “Nöbet sonunda İstanbul’a geçerek Olçoklar’ın kabrini ziyaret edeceğiz.” dedi.

Partisinin kongre sürecinin Ağustos ayında başlayacağını ifade eden Karadağ, “Biz de Ağustos’un son 10 günü küçük ilçelerdeki kongrelerimizi yapıp bitireceğiz. Tüm Türkiye’de kongrelerimiz 25 Şubat’ta tamamlanmış olacak. Bizim en büyük amacımız 2019’daki Cumhurbaşkanlığı, Milletvekilliği ve Belediye Başkanlığı seçimlerinden başarıyla ayrılmaktır. Partimizin daha uzun yıllar iktidarda kalmasını sağlamaktır. Hafta sonunda Genel Merkez’deki toplantıda bize olan güvenlerini Sayın Cumhurbaşkanımız’dan bir kez daha işitmiş oldum. Çorum Teşkilatı’nı Türkiye 2.’si olmasından ötürü kutlayan Sayın Erdoğan’ın teşkilatımızdan duyduğu memnuniyete bir kez daha şahit oldum. Kendisinin selâmlarını getirdim.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim