Çorum’un İskilip İlçesi AK Parti teşkilatında bayramlaşma töreni yapıldı. AK Parti İlçe Başkanlığı’ndaki programa, AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İlçe Başkanı Mustafa Lek, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İskilip Koordinatörü İsmail Yağbat, İl Teşkilat Başkanı Mesut Ceylan, Kadın Kolları Başkanı Fatma Selvi, İl Genel Meclis Üyeleri Yusuf Kaya, Üzeyir Esenkaya, Belediye Meclis Üyeleri, YKÜ ve vatandaşlar katıldılar.
Kalabalık bir ortamda yapılan programda İlçe Başkanı Lek, Milletvekili Kurt ve İskilip Belediye Başkanı Çatma birer konuşma yaparak başta partililer olmak üzere İskilip halkının bayramını kutladılar.
Milletvekili Kurt bayramlaşma töreni sonrasında Ağustos ayında Diyarbakır’da şehit olan Uzman Çavuş Kadir Karaman’ın ailesini ziyaret ederek bayramını kutladı. Başbakan Binali Yıldırım’ın şehit ailelerine yazdığı mektubu şehit Kadir Karaman’ın annesi Ayşe ve eşi Tuba Karaman’a teslim eden Milletvekili Kurt, “Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bayramlarımızı huzur içerisinde geçirmemize vesile olan şehitlerimiz her zaman duacıyız. Şehit ailesi olmak her bütün her şeyden daha büyük bir acıdır, bunu ancak yaşayanlar bilebilir, içinde hisseden bilir. Sizler bizim kıymetlimiz, bizim emanetimizsiniz. Teröre kararlı bir şekilde mücadele vermekteyiz. Terör belasını er geç topraklarımızdan temizleyeceğiz” diye konuştu.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim