Ziyarette İstanbul Beşiktaş'ta, güvenlik güçlerine ve vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını şiddetle lanetlediklerini belirten Saatcı, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Tedavileri devam eden yaralı kardeşlerimize de acil şifalar temenni ediyoruz” dedi.

 Terör örgütünün menşei, teröristin kimliği, eylemlerinin niteliği ve hedefi ne olursa olsun terörün ortak düşman olduğunu ifade eden Saatcı, terör örgütleriyle arasına mesafe koymayı beceremeyenlerin hem kendilerine hem de millete uzak olduklarını anlattı. Doğrudan doğruya ülkeyi, birliği, kardeşliği hedef alanlara inat birlikte hareket edeceklerini ve terörü birlikte bitireceklerini dile getiren Saatcı, “Allah’ın izni, milletimizin inayetiyle kirli oyunları bozacağız Bu menfur saldırıyı 81 İlde Valilik ve Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretlerinde bulunarak, devletimizin, milletimizin ve emniyet güçlerimizin yanındayız mesajını vermek istiyoruz.

Büyük Memur-Sen ailesi olarak bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, terörü lanetliyoruz”  dedi. 

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim