CHP Çorum Milletvekili aday adayı Cengiz Atlas, 29 Mart’ta yapılacak olan ön seçim öncesi çalışmalarına Kargı ve Laçin’de devam etti.
İlk olarak Kargı’da CHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Atlas, partililerle bir araya geldi. Daha sonra esnafları ziyaret eden Cengiz Atlas, hal hatır sorarak, hayırlı işler temennisinde bulundu. Buradan Laçin’e geçen Atlas, ilçe halkının sorunlarını kendi ağızlarından dinleme fırsatı bulurken, Atlas’ın ziyaretleri akşamın karanlığında da sürdü.
Milletvekili olması halinde tarım, sosyal ve ekonomik projelerinin olduğunu aktaran CHP Çorum Milletvekili aday adayı Cengiz Atlas, ön seçimde tüm partililerden destek beklediğini kaydetti.
CHP’nin bu seçimde patlama yapacağını belirten Atlas, “CHP’yi adım adım iktidara getirmenin gayreti içerisindeyiz. Halkımız bunu bekliyor. 7 Haziran genel seçimleri bu yolda çok ciddi bir adım olacak. İnanıyorum ki halkımız CHP’ye gereken desteği verecek ve iktidara taşıyacaktır. Burada amacımız iktidara gelecek olan partimizin içinde bir nefer olmak. Bunun için sizleri ziyaret ediyoruz. Bu kardeşinize gereken desteği vereceğinize inancım tamdır” dedi.
Üreten insanların desteklenmesinden yana olduklarını kaydeden Cengiz Atlas, “İnsanların üretimde olması ve özellikle kadınlarımızın üretimde olması kadar güzel bir şey yok. Üretim olmadan ve üreten olmadan bir şey olmaz. Üreten insanların desteklenmesinden yanayız. Cumhuriyet Halk Partisi özgürlükçü devleti, sosyal adaletin tesisi ile sağlayacaktır. Hedefimiz eşit yurttaşlar yaratmaktır. Özgürlük ve umudun ülkesi herkesin Türkiye’sini oluşturmaktır” diye konuştu.
Atlas ve ekibi gittiği her yerde halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim