Yaklaşık 20 yıldan fazla bir süredir çeşitli işletmelerde lahmacun ve pide ustası olarak çalışan Fuat Demirel, Sedat Özel ve Murat Dağ, Şehzade Lahmacun ile kendi mekanlarında hizmet vermeye başladılar. Gazi Caddesi Vergi Dairesi karşısında faaliyete geçen Şehzade Lahmacun’da, lahmacun çeşitlerinin yanı sıra kıymalı, kuşbaşılı, kaşarlı ve karışık pide çeşitleri de müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Özellikle Hatay’dan getirilen Gül Katmeri’nin müşterilerin büyük beğenisini kazandığını yine Hatay Künefesi ve burma kadayıfın damak zevkine hitap ettiğini belirten işletmeci Fuat Demirel, 23 yıllık tecrübeyi, 3 mesai arkadaşının hünerlerini birleştirerek Şehzade Lahmacun kalitesiyle Çorumluların hizmetine sunmaktan mutlu olduklarını söyledi. TSE’nin belirlediği standart gereği lahmacunda et oranının en az yüzde 35 olması gerektiğini ancak işletme olarak yüzde 50’nin altında et kullanmadıklarını belirten Demirel, kaliteli lahmacunun ancak bu şekilde ortaya çıkabileceğini ifade etti.

Kalite ve hijyen konusunda taviz vermediklerini söyleyen Demirel; “Yıllar süren birikimlerimizi kendi markamızla halkımızla buluşturuyoruz. Lahmacunun yanı sıra pide çeşitlerini de müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Yine bunlarla birlikte özellikle Hatay’dan getirttiğimiz Gül Katmeri, tadanların büyük beğenisini kazanıyor. Meşhur künefe ve burma kadayıf da favori tatlılarımız arasında. Sabah 09.30’dan gece 23.00’e kadar paket servisimizle hizmet veriyoruz” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim