Konuyla ilgili bilgi vermek amacıyla ÇESOB’u ziyaret eden Ferda Elmacı, Birlik Başkanı Yalçın Kılıç’ı kampanya hakkında bilgilendirdi.

TEB’in küçük işletme sahipleri için yaz dönemine özel bir kredi kampanyası başlattığını vurgulayan Elmacı, “Kampanya kapsamında 250 bin TL'ye kadar ticari taksitli kredi kullanan esnaf, ödemesini 3 ay sonra, 48 ay vadeli olarak yapılabilecek. TEB şubelerinden başvurulabilen kampanya 29 Eylül 2017'ye kadar devam edecek” dedi.

TEB olarak, küçük işletmelerin sağlıklı ve sürdürülebilir büyümeleri için dört koldan destek sunduklarını ifade eden Ferda Elmacı, “Finansman ihtiyacının hızlı, kolay ve uygun koşullarda karşılanması hedefiyle yaz dönemine özel başlattığımız kampanya kapsamında esnafımız 250 bin TL'ye kadar olan kredi ödemelerine 3 ay sonra başlayarak rahat bir yaz dönemi geçirecek” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise, esnafa özel kampanyaları için TEB yetkililerine teşekkür etti. Ziyarette ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür de hazır bulundu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim