Türkiye’te 100’ün üzerinde şubesinde hizmet veren Tavuk Dünyası, Çorum şubesiyle yoluna devam ediyor. Çorum’daki ikinci restoranıyla AHL Park AVM’de hizmete giren Tavuk Dünyası’nın açılışına Operasyon Müdürü Erhan Karakoç, işletme sahibi Yasin Çıplak ve çok sayıda davetli katıldı.

Tavuk Dünyası’nın tavuk ağırlıklı menüleri,  doyurucu tabağı ve uygun fiyatıyla Türkiye’deki yeme – içme sektöründe kendisine açtığı yepyeni bir kulvarda yeni şubeleri ile büyümeye devam ettiğini belirten Operasyon Müdürü Erhan Karakoç, “Türk damak tadına uygun, tavuk ağırlıklı menüleri, enfes soslu makarna ve taptaze Akdeniz salata ile birlikte lezzeti ve dengeli beslenmeyi bir arada sunan Tavuk Dünyası, tavuk ağırlıklı menülerinin yanı sıra; başlangıç, kırmızı et, çocuk ve tatlı menüleriyle Çorum’daki ikinci restoranı AHL Park AVM’de hizmet vermeye başladı.

Benzersiz lezzetlerin peşinde, sürekli yeni keşifler yaparak birbirinden enfes tarifler geliştiren Tavuk Dünyası, menülerini, dünyanın farklı mutfaklarından aldığı ilham ile kendi AR-GE mutfağında, baş şefin liderliğinde, özgün marinasyon yöntemi ve dünya lezzetlerini taşıyan gizli reçetelerle hazırlanıyor” dedi.

“SAĞLIKLI TÜRK MUTFAĞI ÖRNEĞİ”

Tavuk Dünyası, tüm ürün çeşitlerinde taze sebze ve baharat kullanarak, konserve ve şoklanmış ürünlere yer vermiyor. Ürünlerinde trans yağ oluşumuna meydan vermeden tüm menüler sağlıklı pişirme teknikleriyle hazırlanıyor. Kişiye özel her yeni sipariş için yıkanmış bir tava kullanan Tavuk Dünyası, bu mükemmelliyetçi yaklaşımı ile lezzet ve kalite de rakip tanımıyor.

(Esra ESEN)

Editör: TE Bilisim