Çorum Belediyesi Buhara Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Ahşap ve Özel Tasarım Kursu’na başarıyla bitiren Süreyya Uygur, Berna Şahan, Melike Gerçek ve Gülşah Hışır’ın sahibi olduğu Düşler Evi Tasarım Atölyesi önceki gün Ulukavak Mahallesi Garantievler Çevreyolu Bulvarı No: 64 adresinde hizmete girdi.

Ham ahşap boyama, otantik eşyaların renklendirilmesi, kabartmalar, taş tozu dökümü ile hazırlanan ürün ve tasarımların yer aldığı atölyenin açılış kordelasını ise AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan kesti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Buhara KKSM Ahşap ve Özel Tasarım Kursu eğitmicisi Hanife Uzlu, işadamı Ahmet Ahlatcı’nın eşi Sibel Ahlatcı, TSO Muhasebe Şefi Şule Akkese ile çok sayıda davetlinin katıldığı tören dua edilmesiyle başladı. Kordelanın kesilerek işletmenin açılmasından sonra ise işletme sahipleri tarafından Milletvekili Ceylan ve diğer davetlilere çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Milletvekili Ceylan ile diğer davetliler evler için her türlü tasarımın yapıldığı işletme sahibi kadın girişimcilere hayırlı iş ve bol kazanç dileklerini ilettiler. Açılış töreni davetlilere ikramla son buldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim