Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ömer Sobacı, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir ve bazı sağlık yöneticileri ile çok sayıda hekim katıldı.
Sunuculuğunu Eğitim Hemşiresi Esin Tufan Eser’in üstlendiği programda sırasıyla Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Barış, İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel son olarak da Tabip Odası Başkanı Mustafa Azak birer konuşma yaptılar.
Mustafa Azak, başta sağlık alanında görev yapan idareci ve personel kadrosu olmak üzere Çorum’daki tüm kesimlerle iyi bir diyalog içerisinde bulunduklarını belirterek, “Gerçekleştirilen faaliyetlerde ve Oda üyelerimize sunulan hizmetlerde işbirliği memnuniyet verici” dedi.
Daha güçlü bir birliktelik için tüm hekimleri Tabip Odası’na destek vermeye davet eden Dr. Azak, “Çorum’daki sağlık kurumlarına 2015 yılı içinde atanan hekimlerimize yönelik olarak düzenlediğimiz bu organizasyonla, öncelikle Çorum Tabip Odası olarak meslektaşlarımızla diyalogumuzu geliştirmek, odamızın bilinirliğini artırmak amacını hedefledik. Çorum Tabip Odası olarak en fazla önem verdiğimiz konu; hekimlerin birbirini tanıması ve kaynaşması, odamızla ile iyi ilişkiler kurması ve yakın temas içinde olmasını sağlamaktır. Odamız ne kadar güçlü olursa, hekimlerimizin hakkını o kadar iyi savunur ve sorunlara daha kısa sürede ve etkili çözüm sağlanmış olur. Bu konuda da meslektaşlarımızın desteğinin tam olacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.
Tanışma toplantısı İskilip’e bağlı Kurusaray Köyü’nde sağlık taraması gerçekleştiren sağlık ekibine teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından kokteyl ile son buldu.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim