Çorum’a, teknolojik bakımdan son derece iddialı, modern bir güzellik merkezi açılıyor.

Melisa Gürlek’in sahibi olduğu A Plus Estetik, Güzellik ve SPA Merkezi’nin 20 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’deki açılışına, ünlü manken Deniz Akkaya da katılacak.

İşyeri sahibi Melisa Gürlek, Bahçelievler 2. Sokak’taki merkezin, en ileri teknolojik cihazlarla ve ekipmanla hizmet vereceğini belirterek, “Çorum, Türkiye’deki en modern 20 güzellik merkezinden birine sahip olacak” dedi.

Melisa Gürlek’in verdiği bilgiye göre, güzellik merkezinde cilt bakımı özel bir önem taşıyor. Çorum ve civarında ilk kez, ameliyatsız yüz germe işlemi yapılıyor. Bu işlemde, 1 ila 3 ay arasında gözle görülür bir sonuç alınıyor ve 1 yılı aşkın süreyle ulaşılan bu sonuç muhafaza edilebiliyor.

Tüm cihazların Alman ve Fransız malı olduğunu belirten Melisa Gürlek, “Önümüzdeki günlerde su yatağımız da gelecek. Bu yatakta yarım saatlik uyku, 3 saate tekabül ediyor” dedi.

Zayıflama ünitesinde, yağ parçalama, kırma, bölgesel incelme sağlandığını, Uzakdoğu’dan gelen masözün, çeşitli aromatik yağlarla çok farklı bir masaj yöntemi uyguladığını anlatan Melisa Gürlek, lazer cihazının da en son teknoloji olduğunu vurguladı.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim