Sungurlu’ya yapılan hizmetler için teşekkür eden Borsa Başkanı Halim Karaçil, “Yıllardır beklediğimiz Sungurlumuzun içme ve kullanma suyu sorununu çözecek ve tarımsal sulamamıza da büyük katkı sağlayacak Sungurlu Barajı ihale müjdesini bizlerle paylaştınız. Teşekkür ederiz” dedi.

“İLÇE MERKEZİ DERELERİ ISLAK EDİLECEK”
Sungurlu’ya yapılan çalışmaların değerlendirildiği ziyarette Uslu, “Hizmetlerimizi planladığımız şekilde yapmaya devam ediyoruz. Çorum Barajı projemizde yaşanan engelleri aştık, ihale tarihimizi aldık. İlçemize hayırlı olsun. İlçe merkezimizden geçen derelerin ıslah edilmesi ve kent estetiğine uygun bir şekilde yeniden düzenlenmesi için proje çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki yıl ihale sürecini tamamlayarak yapımına başlamayı planlıyoruz. Projenin gerçekleşmesi ile hem şehir merkezimiz güzelleşecek hem de ilçe merkezimiz taşkın ve sellerden korunmuş olacaktır” dedi.

“STADYUM İHALESİ HAZIRLANIYOR”
Şehir Stadyumu için sürecin hızlı bir şekilde işlediğini kaydeden Uslu, “Takas işlemi için süreç takibimizle hızla sonuçlanmış devir gerçekleşmiştir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ihale hazırlıklarını yapıyor. Yakın bir süreçte ihaleye çıkmayı planlıyoruz. Ulu Camimizin restorasyonu, yeni Fen Lisesi Kompleksimiz ve Meslek Yüksek Okulu Kampüsümüzün yapımı devam ediyor. Kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. 300 Öğrenci kapasiteli Yükseköğrenim Öğrenci Yurdumuzun da proje sürecinin tamamlanmasını bekliyoruz. Akabinde hemen ihalesi gerçekleştirilerek yapımına başlamayı ve önümüzdeki yıl büyük oranda tamamlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim