Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Meclis üyeleriyle birlikte İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in Çorum mitingine katıldı.

Miting sonunda kürsüye Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Meclis üyeleri ve İyi Parti Çorum Milletvekillerini davet eden Genel Başkan Akşener, Abdulkadir Şahiner’e ve belediye meclis üyelerine İYİ Parti rozeti taktı.

“Abdulkadir Şahiner’in şöyle bir özelliği var” diyen Akşener, “Benim rahmetli abimin erkek kardeşi. Dolayısıyla birbirimize emanetiz. Ben ona dedim ki bu ablanı neden bekletiyorsun. Oda beni kırmadı Allah razı olsun. Şimdi İYİ partili oluyor. Cenabı-ı Hak mahbup etmesin inşallah”

Konuşmanın ardından İYİ Parti’ye geçen Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner'in rozetini takan Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener daha sonra kürsüde hazır bulunan 5 Belediye Meclis üyesine de rozetlerini taktı. Akşener daha sonra ise Başkan Şahiner, Belediye Meclis üyeleri ve İYİ Parti Milletvekili adayları Fatih Mehmet Arslan, Abdullah Karaman, Sefer Yılmaz ile Sinem Sarı’yı da yanına alarak objektiflere poz verdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim