Ziyarette Muhasebe Haftası ile ilgili Vali Kara’ya bilgiler veren Yıldırım, 25 yıllık geçmişi olan bir meslek örgütünün mensubu olduklarını belirterek sorumluluk bilinci ile faaliyet gösterdiklerini söyledi.
Muhasebe Haftası kutlaması etkinlikleri kapsamında 6 Mart günü saat 18.30’da Anitta Otel’de bir program yapılacağını belirten Yıldırım, etkinliğe Vali Kara’yı da davet etti.
Yıldırım, “Mesleğinde 25 yılı dolduran oda üyelerine plaket, vergi rekortmenlerine ödül, yeni oda üyelerine ise ruhsat verilecek. Müzik dinletisinin yer alacağı program gala yemeği ile sona erecek” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ahmet Kara ise, “Sizler de bizim gibi kamu hizmeti yapıyorsunuz. Tespit ettiğiniz sonuçlar bizler için çok önemli. Ben de üniversitede maliye bölümünden mezun oldum. Mülki idarecilik yapsam da ben de sizlerden birisiyim. Hepimiz bu bohçanın bir kenarında tutuyoruz” dedi.
Serbest meslek kuruluşları, sendikalar, dernekler ve sivil toplum örgütlerinin de artık ülke yönetiminde söz sahibi olduğunu ifade eden Vali Kara, “Sırf kamunun memurları ile devlet yönetimi olmuyor. STK’lar da mutlaka dikkate alınmalı ve ortaklıklar yapılmalı” diye konuştu.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim