Çevreyolu üzerinde faliyet gösteren Hayat Kağıt Fabrikası önünde fabrikadan işten çıkarılan işçilere geçmiş olsun dileklerinde bulunan Sakınmaz, bayram öncesi böyle bir işten çıkarmanın üzücü olduğu ülkemizde ve şehrimizde fabrikaların dar boğaza girip işçi çıkarması yerine daha bazla fabrika yapılarak daha çok kişinin istihdam edilmesi gerektiğini bildirdi.
Türkiye’nin geleceğinin tüketime bağlı ekonomi yerine üretime bağlı ekonomi ağır sanayi ve ileri teknoloji fabrikalarının artması çalışan işçinin alın terinden geçtiğini söyleyerek milletvekillerine seslenen Sakınmaz, “Bu tür fabrikaların kapanmaması için gerekli desteklerin verilmesi ve daha çok kişilerin buralardan geçimlerini sağlaması için gereği yapılmalıdır” diye konuştu.
İşçilerin okul açılması ve bayram öncesi mağdur edildiğini, özlük hakları ve tazminatlarının ödenmediğini hatırlatan Sakınmaz bu sorunun kısa sürede çözülmesi için ilgililerin harekete geçmesi gerektiğini açıkladı.
SP heyeti daha sonra Burun çiftlik kavşağında görev yapan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret etti. Kolluk güçlerine çalışmalarında başarılar dileyen Sakınmaz, her daim yanlarında olduklarını desteklerini iletti ve bayramlarını kutladı.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim