Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü aile Eğitim Programı Formatörü Ahmet Yakut verdiği konferansta sosyal medyanın aile bireyleri arasındaki iletişimi bitirdiğine dikkat çekerken, aile olmanın gerekçelerinden söz etti.

Açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık’ın ardından Aile Eğitim Programı Formatörü Ahmet Yakut’un sunumuyla program devam etti.
www.aep.gov.tr sitesi tanıtımı ve eş seçiminde dikkat edilecek hususlar konusuna değindikten sonra  günün en yaygın iletişim araçlarının başında gelen televizyon ve yeni medya araçlarından telefon ve sosyal medya kullanımının aile ve gençler üzerindeki etkilerini anlattı.

 Gerçekleştirilen seminer sonrasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruyucu aile Sündüs-Veysel Kurt çiftine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban tarafından plaket verildi.
Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “15 Temmuz Darbe Girişimi” konulu Şiir ve Kompozisyon yarışmasında birinci olan İlahiyat Fakültesi öğrencisi Mediha Taş umrede olmasından dolayı kardeşine Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık’ın tablet bilgisayar ve başarı belgesi hediye edildi.

(Esra ESEN)

Editör: TE Bilisim