Şoför esnafının sorunlarını her zaman önemsediklerini belirten Cahit Bağcı, “Şoför esnafından ve meslek örgütlerinden gelen talepleri her zaman çözmek için gayret ettik. Bundan sonra da her talebin çözümü için gereken hassasiyeti gösterecek ve takipçisi olacağız. Mazot üzerinden siyaset yapanlar bölünmüş yollar ve otoyolların kalitesinin artmasından, maliyetlerin ve yol süresinin azalmasından, araçların yıpranmasının ve bakım maliyetlerinin azalmasından bahsetmiyorlar, hakkaniyetli davranmıyorlar.” diye konuştu.

KIRKDİLİM’E TÜNEL ÖNERİSİ
Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bağcı’ya 7 Haziran Seçimleri’nde başarı dileklerini iletti. Tahsin Şahin ayrıca Cahit Bağcı’ya Kırkdilim’e tünel yapılmasının daha yararlı olacağını söyledi. Bunun üzerine yeniden söz alan Bağcı, Kırkdilim’e 32 milyonluk yatırım yapıldığını belirterek, “Şuan için herhangi bir sıkıntı yok, bugün için böyle bir ihtiyaç görünmüyor ama gün gelir Çorum siyaseti Kırkdilim’i tünelle geçecek duruma gelir, o zaman gereken yapılır.” dedi.
Cahit Bağcı daha sonra Çorum Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli’yi de ziyaret ederek, bir süre görüştü.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim