Anitta Otel’de düzenlenen iftara TÜRMOB Genel Sekreteri Zeki Dirlik, Çorum SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Doğan ve ve çok sayıda oda üyesi ailesi ile birlikte katıldı.
SMMMO Başkanı Ali Can Doğan, rahmet, bereket ve af ayı Ramazan’ın aynı zamanda kutsal kitabımızın indirilmeye başlandığı ay olduğunu belirterek, “Hayat muhasebemizi yaparken, tek kaynağımız olan Kur’an-ı Kerim’in indirildiği bu ayda ülkemiz ve tüm dünya insanları için hayırlı, bereketli, barış ve huzur dolu bir dünya diliyorum” dedi.
En önemli muhasebenin insanın vicdanı ile yaptığı muhasebe olduğunu kaydeden Doğan, “Vicdan asla yalan söylemez. Sizlerin teveccühüyle üstlendiğimiz yeni görevimizde ben ve yönetimdeki tüm arkadaşlarım sorumluluklarımızın farkındayız. Omuzlarımıza yüklenen sorumluluk ve görevleri, vicdanımızın ve mantığımızın sesi ile yürüteceğimizden endişeniz olmasın. Eğer bilmeden yanlış yola girersek bizi yüce rabbim doğru yola yöneltsin” şeklinde konuştu.
Doğan’ın ardından TÜRMOB Genel Sekreteri Dirlik de kısa bir konuşma yaptı. Programın devamında ise Dirlik’e ve Çorum SMMMO eski Başkanı Muzaffer Yıldırım’a plaket verildi.

BAKAN AĞBAL MUHASEBECİLERİN YEMEĞİNDE
Çorum TSO tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Maliye Bakanı Naci Ağbal, buradaki programına ardından Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın iftar yemeğine de katıldı.
Oda üyelerine seslenen Ağbal, meslek mensuplarının sorunlarını yakından bildiğini belirterek, sorunların çözümü noktasından elinden geleni yapacağını dile getirdi.



(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim