Çorum milletvekilleri başta olmak üzere il ve merkez ilçe başkanları sabah saatlerinden itibaren oy kullanacakları okullara geldiler. Bu kapsamda Milletvekili Salim Uslu, Erol Olçok Anadolu İHL’ye gelerek 1252 numaralı sandıkta oyunu kullandı. CHP İl Başkanı Hasan Suvacı da aynı okulun 1442 sayılı sandığında oyunu kullandı.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan Fatih Anadolu Lisesi’nde, AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt İnkılap İlkokulu’nda oylarını kullanırken, CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da oyunu eşiyle birlikte Bahçelievler İlkokulu’nda 1018 numaralı sandıkta kullandı. CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ise Salim Akaydın İlkokulu’nda 1088 nolu sandıkta oyunu eşiyle birlikte kullandı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ referandumda oyunu eşi Muazzez Karadağ, kızları Cemile Merve ve Melek ile birlikte Kocatepe İlkokulu 1419 nolu sandıkta kullanırken, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar da Atatürk Anadolu Lisesi’nde ailesiyle birlikte oy kullandı.

Oylarını kullanan siyasiler daha sonra okulları ziyaret ederek hem vatandaşlarla sohbet etti hem de sandık ve emniyet görevlileriyle görüşerek başarı dilediler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim