Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclisi eski Başkanı Ahmet Ertekin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Ertekin ve AKP Merkez İlçe Bşk. Av. Yaşar Anaç’ın da hazır bulunduğu ziyarette Kaymakcan, Bekiroğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.
Prof. Dr. Kaymakcan, “Görevinizi layığı ile yerine getireceğinizden asla tereddüdüm yok. Sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum. Hayırlı çalışmalarınızda üstün muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
Karşılıklı sohbet şeklinde devam eden ziyarette AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise; “Tüm makamlar, mevkiler fanidir ve emanettir. Beni bu göreve layık gören başta Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm Genel Merkez yöneticilerimize, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza ve dostlarımıza layık olmaya çalışacağım. Sorumluluğumun farkındayım. Siyasetin tek limanının ahlak olduğu bilinciyle, erdemli bir siyaset örneği sergilemek en büyük idealim olacaktır” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Prof. Dr. Kaymakcan Bekiroğlu’na “Ahlak, Değerler ve Eğitimi” isimli son kitabını da imzalayarak hediye etti.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim