Açılışa Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, CHP Milletvekili aday adayları Halis Durkaya, Ulaş Yıldırım, Saim Topgül, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Oto Tamircileri Odası Başkanı Necmettin Uzun, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası Başkanı Recep Gür, Büyük Palabıyık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Özgür Ispanak ve çok sayıda davetli katıldı.
Törende bir açış konuşmasında bulunan Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç, eskiden esnafın birbirine güvendiğini, yetişenlerin belirli bir eğitim ve terbiye alarak kendi işyerini açtığını kaydederek, esnafın eski güzel günlerine gelebilmesi işsizliğin azalması için tüm Çorumluların birbirine destek olması gerektiğini dile getirdi. Çorum’daki paranın Çorum’da kalması halinde esnafın da kalkınabileceğini ve paranın dönüşüm yapabileceğini söyleyen Yalçın Kılıç, böylelikle esnafın yeni istihdam alanları açabileceğini ve işsizliğin de önlenebileceğini vurguladı. Vali Yardımcısı Hamdi Bolat’ın selamlama konuşmasının ardından işyeri hizmete açıldı.
Her bütçeye uygun renk ve modelde laminat parke, çelik kapı, mutfak dolabı ve PVC doğrama hizmeti veren Çınar Orman Ürünleri, toptan ve perakende satış imkânı da sunacak.


(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim