AHL Park bünyesindeki Synergym Fitness & Wellnes Club da, önceki akşam mensuplarına, oyunlarla, halaylarla “kaynaşma” amaçlı çok değişik ve eğlenceli bir ortam sundu.

AHL Park’ta aksiyon bitmiyor.

Farklı bir paylaşım, bu kez Synergym Fitness & Wellnes Club’da gerçekleştirildi.

Sinerjim’in yönetici ve hocaları ile kulüp üyeleri, önceki akşam oyunlarla, halaylarla keyifli bir ortamı paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Sinerji Spor Sağlık A.Ş. Bölge Müdürü Mustafa Güderoğlu, Çorum’a böyle bir imkan sunmaktan dolayı son derece gururlu olduklarını belirterek, “Gerek üyelerimizin, gerekse günlük kullanım yapan misafirlerimizin değerli yorum ve katkılarıyla daha da iyi hizmet vereceğimizden eminim.” dedi.

“SOSYAL BİR ORTAM OLUŞTURMAK”

“Temizlik, hijyen ve bakım açısından içinizin son derece rahat olabileceği, içerisinde kese-köpük masajı hizmeti olan nezih bir hamamı, saunası, buhar odası ve dinlenme odasından oluşan spa bölümümüzle, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek fitness ve stüdyo grup seanslarımızla bir sosyallik ortamı oluşturmak istiyoruz.” ifadesini kullanan Mustafa Güderoğlu, “Uzman eğitmenler gözetiminde pilates, zumba, spinning, fitwork, circuit, crunch, aqua gym ve kişiye özel her türlü özel derslerin ( Personel Training) verilebildiği bir tesis olduğumuzu hatırlatmak isterim.” diye konuştu.

“SİGARA PARASININ BEŞTE BİRİNE”

Sinerji Bölge Müdürü Mustafa Güderoğlu, insanların sigara gibi bir sağlık düşmanı ürüne günde harcadığı paranın ortalama beşte birine böyle şahane bir tesisi kullanma şansının bulunduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi:

“KÜLTÜREL PAYLAŞIM MERKEZİ”

“Misyonumuz; hemşehrilerimizin burayı sadece bir spor merkezi olarak görmelerinden ziyade, sosyal bir yaşam alanı, bir kültür paylaşım merkezi olarak değerlendirmelerini sağlamaktır. Üyelerimizle birlikte bu tesisi farklı kültürel paylaşımlar, söyleşilerle destekleyerek, Çorum’un harika doğasında profesyonel rehberler eşliğinde doğa yürüyüşleriyle her zaman birlikte bir şeyler yapabilmenin verdiği yapıcı bir hazla, daha yararlı ve eğlenceli bir merkez haline getirmek istiyoruz.

Çünkü kültürümüzdür bizi yaşatan.”

“HALAY KARDEŞLİĞİ SİMGELER”

“Türk Folklorunun en anlamlı argümanlarından birisi de çoğumuzun çok sevdiği halaydır. Birliği beraberliği, yardımlaşma ve dayanışmayı, kaynaşmayı ve kardeşliği simgeler. Biz de birlik olalım, kardeş olalım, kaynaşalım istedik ve değerli üyelerimizle birlikte Cumartesi akşamı halayımızı çektik, oyunlarımızı oynadık. Herkesin çok keyif aldığı gecenin tekrar yapılması taleb de bizleri ayrıca mutlu etti.

Sağlık en güzel hediyedir, sevdiklerinize sağlık hediye edin…” (Selda FINDIK)

Editör: TE Bilisim