İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Mesajında öğretmen, öğrenci ve velilerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayan Büyük, 2015-2016 öğretim yılında öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.
Büyük, “Yeni bir eğitim öğretim yılına başlarken, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerin, büyük fedakârlık ve idealizmle hizmet veren öğretmenlerimizin heyecanlarını ve coşkularını yürekten paylaşıyoruz. Her yönden gelişmiş güçlü bir ülke hedefine doğru ilerleyen ülkemizin en büyük umudu, okul sıralarında oturan çocuklarımız ve gençlerimizdir. Onlar parlak geleceğimizin, yarınlarından emin, istikrarlı, mutlu ve huzurlu bir Türkiye’nin habercileridir” dedi.
Büyük mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “Eğitim ve öğretim, sürekli yenilenmeyi, gelişmeyi, öğretmenden öğrencisine kadar herkese değişimin takipçisi olmayı zorunlu kılan, her dönemde önceliğini koruyan dinamik bir alandır. Bu dinamik ortamda amacımız, her şeyden önce çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmalarını sağlamak, tüm çocuklarımıza en iyi koşullarda eğitim imkânı sunmak, tüm okullarımızı bilim ve teknolojideki yeniliklerden yararlanabilir hale getirmektir.
2015-2016 eğitim-öğretim yılının, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başta olmak üzere, tüm eğitim camiamıza ve velilerimize hayırlı olmasını; tüm öğretmen ve öğrencilerimizin başarılı, sağlıklı, mutlu bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diliyorum.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim