S.S. 22 Nolu Servis Otobüsçüleri Kooperatifi (SER-KOOP) Başkanı Tarkan Aydoğan, SER-KOOP Yönetim Kurulu Üyeleri Pehlül Yılmaz ve Yılmaz Güdek başta olmak üzere çok sayıda servisçi önceki gün kurban kesmişti. Kesilen kurban ile yapılan yemek ise dün Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde üyelere ve davetlilere ikram edildi.

Birlik beraberlik yemeğine SER-KOOP yönetici ve üyeleri ile birlikte ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, ÇESOB Başkan Vekili Çorum Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin şahin, Çorum Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Erol Bozkurt, Çorum Fırıncılar ve Simitçiler Odası Başkanı Seyit Arslan, Çorum Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Can Doğan, Oda Muhasebecisi Didem Şimşek, Ece Seramik Müdürlerinden İsmail Adanalı ile çok sayıda davetli katıldı.

Aydoğan, görev süreleri boyunca yönetimiyle birlikte üyelerine hizmetin en güzelini sunmayı görev edindiklerini belirterek birlik beraberliklerini korumaya devam edeceklerini söyledi. Üyeler ve davetlilerin SER-KOOP Başkanı Aydoğan ve yönetimini tarafından karşılandığı yemek dua ile son buldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim