Fabrika sahibi Nuri Şengül, sektörde 1 milyon 200 bin liralık yatırım yaptıklarını belirterek, “Dört aracımızla Çorum’un her bölgesinde müşterilerimizin halılarını alıyoruz. Fabrikamıza gelen halıların ilk önce 1. aşamada toz alma ve çırpma makinamızda tozları alındıktan sonra 2. aşamada tamamen özel ve bitkisel deterjanlarla 3 adet ful otomatik makinalarımızda ön tarafı ve arka tarafı halılara zarar vermeden el değmeden yıkıyoruz. Kullandığımız deterjanlar da tamamen bitkisel olduğu için soldurma ve matlaştırma, renk değiştirme kesinlikle yaptırmıyoruz” dedi
3. aşamada ise yıkanan halıları 5 adet sıkma ve kurutma makinasına attıklarını belirten Şengül, 4. aşamada 1.800 metrekare komple kapalı kurutma alanında halıları askılara asıp 2 gün süreyle bakterilerden kurtarıp halı dokularının havalanmasını sağladıklarını söyledi.
“Halılarınızı profesyonel ellere teslim edin, halılarınıza ve sağlığınıza önem verin” diyen Şengül, “Biz havuz sistemiyle yıkama yapmıyoruz. Araş yıkama da yapmıyoruz. Yol kenarında halı kurutmuyoruz. 20 yıllık toptancı temizlik market tecrübesiyle ve güvencesiyle hizmetinizdeyiz” dedi.



(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim