Çorum İl Temsilcisi Günsel Yetik Erlik, Tarım ve Orman çalışanı sendika üyelerinin bir araya gelerek kuruluş gününde birlik beraberlik ve kaynaşma kahvaltısı yaptıklarını ifade etti. Ülkenin içersinde bulunduğu olumsuzlukların da değerlendirildiği kahvaltına, memura verilecek olan 2016 ve 2017 zam oranlarının da tartışıldığı anlatan Günsel Yetik Erlik, zamların kabul edilemeyeceğini bir kez daha dile getirildi.
Günsel Yetik Erlik, savaşların ortasında barış savunulduğu, ege sahillerinde kıyıya vuran cansız bedenlerin tek sebebi vahşi kapitalizmin doyumsuzluğunun tablosu olarak değerlendirildiğinin anlattı. Erlik, “Sendikalı arkadaşlarımızla kurulu günümüzün bir tatil sabahı kahvaltısında bir arada olmanın mutluluğunu yaşamak bizleri onurlandırmıştır. Daha nice 5 Eylül’lerde sendikamızın kuruluş gününü kutlamaya yurtta ve dünyada barışı savunmaya... Çocuklar ölmesin şeker de yiyebilsinler” diye konuştu.
Kahvaltıda ayrıca emekliye ayrılan; Çorum Orman İşletme Müdürlüğü çalışanı sendika üyesi orman muhafaza memuru Suat Kesen ve mili parklar orman muhafaza memuru Mustafa Arslan'a birer plaket verildi ve bundan sonraki yaşantısında mutluluklar temenni edildi.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim