Spor Bilimler Fakültesi’nde yapılan törende konuşma yapan Prof. Dr. Alkan, HİTÜ’nün 2011 yılından itibaren yaptığı çalışmalarla sürekli yükselen bir ivmeyle geliştiğinin altını çizerek, elde edilen başarı grafiğinin artmasında HİTÜ’nün tüm akademik ve idari personelinin katkısının olduğunu vurguladı.

Karar alma noktasında HİTÜ Senatosunun en üst merci olduğunu ve bu noktada 2011 yılından bu yana senatoya emek veren öğretim elemanlarına yaptığı değerli çalışmalar ve sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etmek istediklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Alkan, “Fedakârca gayretleriniz sonucunda pek çok sorunun üstesinden gelerek gerçekleştirdiğiniz faaliyetler ile Üniversitemizin gelişmesinde gösterdiğiniz ve hiçbir şekilde karşılığı ödenmeyecek değerli emeklerinizden dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Tören, Rektör Prof. Dr. Alkan tarafından 2011 yılından sonra emek vermiş öğretim elemanlarına teşekkür plaketlerini takdim etmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim