İşletmeciliğini Ümit Armutlu ve Mustafa Kenan’ın ortaklaşa üstlendikleri Şehir Kulübü, misafirlerini artık baştan aşağı yenilenmiş olarak ağırlamaya başladı.

Hamoğlu İş Merkezi’nin 7. katında uzun yıllardır hizmet sunan ve kentin sosyal hayatında önemli bir yer tutan Şehir Kulübü, yaz sezonuyla birlikte âdeta kabuk değiştirdi.

Mutfak kadrosu tamamen yenilenen Şehir Kulübü’nde ayrıca iç mekân tasarımında değişiklik ve iyileştirmeler yapıldı.

Masa ve sandalye takımları yenilenen Kulüp’ün ayrıca aydınlatma fonksiyonları da mekânı daha ferahlatacak şekilde düzenlendi.

Her ikisi de sektörde önemli deneyime sahip olan Şehir Kulübü’nün işletmecileri Ümit Armutlu ve Mustafa Kenan, masa örtülerinden lavabolara kadar tümüyle yenilenmiş olan mekânın bundan sonra da Çorum’un sosyal yaşantısında ilk sıralarda yer almayı sürdüreceğini ifade ettiler.

HAFTANIN İKİ GÜNÜ CANLI MÜZİK…

Öte yandan Çorum’un öne çıkan başarılı solistlerinden Nazlı Kalender Eryücel, Şehir Kulübü’nde haftanın iki günü canlı müzik performansıyla konukların karşısında oluyor.

Nazlı Kalender Eryücel, Salı ve Cuma akşamları, bağlamada Hüseyin Uysal, gitarda ise Turgay Sayar’ın eşliğinde birbirinden güzel türkü ve şarkıların yer aldığı geniş repertuvarıyla büyük beğeni topluyor.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim