Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile TOBB İl Genç Girişimcilik Kurulu tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen “Girişimcilik Atölyesi -Kamu Destek Buluşmaları” etkinliğinin sonuncusu yapıldı.
Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğin konuğu; Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Çorum Müdürü Hami Danış oldu.
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Fatih Şanöz’ün koordinatörlüğünde geçekleştirilen etkinliğe, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ömer Faruk Karakaş, TOBB İl Genç Girişimcilik Kurulu Başkanı Elvan Can Çabuk, Çorum sanayisinin önemli isimleri ve öğrenciler katıldı.
KOSGEB hakkında bilgiler veren Hami Danış, destekleme esasları açık olan proje başlıkları ve Çorum'da yapılmış olan ve yapılmaya devam eden projeler hakkında bilgiler aktardı. Konuşmasında öğrencilerin farkındalığının arttırılmasına katkı sağlayan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık’a da teşekkür eden Danış program sonunda öğrencilerin sorularını da cevapladı.
Program sonunda konuşan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ömer Faruk Karakaş; katılımlarından ve verdiği değerli bilgilerden dolayı KOSGEB Çorum Müdürü Hami Danış’a teşekkür etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim