Çorum’un emlâk sektöründeki en köklü kuruluşlarından biri olan Yuvakur Gayrimenkul, tarafından “müşteri odaklı” hizmet anlayışı kapsamında başlatılan kampanyanın büyük ilgi gördüğü belirtildi.
Sektördeki iddialarını ortaya koyma adına geçtiğimiz Kasım ayında açıkladıkları kampanyada her türlü mülkü iki aylık bir sürede “satma garantisi” verdiklerini hatırlatan Yuvakur Gayrimenkul yetkilisi Ömer Avşar, bu sürede satılamayan mülkler için ise kira bedeli ödemeyi taahhüt ettiklerini hatırlattı.
Çorum’da yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren firmalarında baba mesleğini sürdürdüklerini ifade eden Avşar, ‘tek değiliz ama farklıyız’ sloganı uyarınca çalışmalarını sürdürdüklerini, yenilikçi hizmet anlayışları sayesinde sektördeki başarılarını farklı kampanyalarla taçlandırdıklarını bildirdi.
Çorum’da en çok gayrimenkul portföyüne sahip olan firmalardan biri olduklarını ve müşterilerin aradıkları kriterlere uygun yeri bulma konusunda da iddialı olduklarını anlatan Ömer Avşar, geçtiğimiz dönemde başlattıkları satma garantili kampanya kapsamında kendilerine gelen 53 mülkün satış talebinin 36 tanesinin iki ay gibi kısa bir sürede gerçekleştirildiğini, 17 mülk için de müşterilerine her ay kira ödediklerini açıkladı.
Kampanyalarının Çorumlular tarafından büyük bir ilgi gördüğünü söyleyerek amaçlarının gayrimenkul satışı veren müşterilerine hızlı çözüm ve satış anlayışları doğrultusunda biran önce cevap vermek olduğunu vurgulayan Avşar, “Bu işi layıkıyla yaptığımıza inanıyoruz. Bu nedenle bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde farklı kampanya ve projeleri hayata geçirerek Çorumlulara yine ilkleri yaşatmak istiyoruz. Tüm Çorum halkını kahvemizi içmeye davet ediyoruz” diye konuştu.



(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim